dinsdag 4 april 2017

2017 - Dag 4 was super!

Ondanks de voorspellingen, was de zon bijna de hele dag van de partij. Alle beginners hebben zich op een blauwe piste gewaagd. Niemand gaf toe aan de pijnlijke benen of blauwe plekken.  De gevorderden konden alweer hun techniek verfijnen, zodat ze in stijl de pistes kunnen afdalen. Als toemaatje werd na de skilessen een ritje op de rodelbaan gepland voor de groepen 5, 6, 7 en 8. Donderdag komen de andere groepen aan de beurt. In de vooravond werden er gezelschapsspelletjes gespeeld en vriendschapsbandjes gemaakt. Om de avond af te sluiten, speelden we nog '1 tegen allen'. Moe maar voldaan, kropen we allemaal  in ons bedje.
De sfeerbeelden vinden jullie hier.


groep 5:

Vandaag was het echt zot (leuk en eng). Onze moni, een Italiaan, liet ons van de blauwe en rode piste gaan. Echt te gek! Natuurlijk hoorde daar ook af en toe vallen bij, maar de pijn die skieden we weg. We zijn van 6 pistes gegaan en in 1 van die pistes liepen dino's rond.
Groetjes vanuit Italiƫ! XXX

groep 6:

- De skireis met SGW is echt top. Ik zit in de groep van de half-gevorderden, een super groep. Met vallen en opstaan blijven we samen sterk. We zijn samen met veel fun en humor, super wijs, een topper!!!
- De skireis is echt super! We hebben een heel toffe groep, met een heel goede sfeer. De uitbaters van het hotel zijn heel lief. Het is echt een top-reis!
- Dit is de reis van ons leven!!!
- We hebben een hele toffe moni en het is een zeer toffe groep. We maken veel plezier en lachen veel.
-We hebben een lieve en goede monitor. De groep is wijs. Ik val wel veel, maar dat hoort er ook bij. En het eten is lekker.
- Jana (moni) we love you!