maandag 3 april 2017

2017 - En ik vlieg, vlieg ,vlieg, ...


Af en toe scheen de zon door de wolken: ideaal weer om een liftje verder te gaan tijdens de skilessen. Alle groepjes maakten er een super toffe dag van.
Ondertussen  werden ook de kamers gecontroleerd. Niet iedereen verdiende een snoepje ...

         
                                         👎                                                                    👍

groep 3:
Vandaag ging het skiën veel vlotter dan gisteren. We hebben onze eerste lift naar boven genomen en zijn vlot naar beneden geskied. Na het skiën stond de aprés-ski te wachten. Iedereen ging helemaal los op de muziek.(Delpine)
Vandaag was het leuk. Gisteren ging het echt moeilijk, maar nu heb ik het al onder de knie. We hebben voor het eerst een lift genomen. Na veel vallen en opstaan is het toch nog goed gekomen ;-)(Semegn)
Het was vandaag de dag dat ik bochten leerde maken. Deze basis kan je vooral goed onder de ski krijgen door een toffe monitor. Ik hoop dat dit zo blijft. (Loay)
Voor mij was het vandaag een stuk leuker dan gisteren. We hebben al echt een lange afstand kunnen skiën. We hebben dan ook de basis onder de knie. Ook onze moni is echt tof. Hij probeert met al zijn energie ons te laten genieten van het skiën. Maar morgen komt het echte werk: onze eerste steile piste. (Leo)
Ik vond het vandaag de leukste van alle dagen. Het skiën lukt al veel beter en de moni is super grappig. Vooral de aprés-ski was leuk, want iedereen had veel plezier en de leerkrachten waren super grappig. Ik heb al zin in deze avond. (Mathis)

groep 4:
Vandaag hebben we een moeilijkere piste gedaan. Voor sommige was het makkelijk en voor anderen was het een stuk moeilijker. Ondertussen hebben we een remix gemaakt op 'Sexy als ik dans':

Ik voel me sexy als ik ski
Als ik ski, steek ik mijn stok op,
gaan mijn latten lekker de juiste kant op.
Als jij skiet, gooi jij je helm los,
ga jij zomaar de verkeerde kant op
hahaha
Ik voel me sexy als ik ski.

Na een leuk dagje skiën, genoten we nog van de aprés-ski en hebben we ons laten gaan op de geweldige liedjes. Als afsluiter speelden we 'time's up'.Er werden natuurlijk ook heel wat foto's genomen. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten