woensdag 5 april 2017

2017 - SGW in de wolken


Vandaag startten we met een feestje: Cara Elaut is jarig! Hieperdepiep HOERA!!En ook nu weer konden we genieten van heel veel lachende gezichtjes. Het is echt genieten om eens een heel eind te kunnen skiën.

Op het einde van de dag was er zelfs nog een beetje energie over om nog eens volledig uit ons dak te gaan tijdens de aprés-ski op het terras van het hotel. De ambiance zat er van de eerste minuut in en er werd volop gefeest en gedanst.


Als afsluiter van de dag konden de kinderen kiezen: deelnemen aan de fakkeltocht of rustig gezelschapsspelletjes spelen in de bar. Wie wou kon ook een beetje vroeger gaan slapen.

We laten jullie graag meegenieten van deze prachtige dag.

groep 7:

- De sfeer is zeer fijn als we op de skipiste zijn, Ook daarnaast is het natuurlijk heel leuk.
- De groep is heel enthousiast. In de liften wordt er veel gebabbeld. Op de pistes gaat het lekker snel.
- Benjamin, de moni, is een toffe gast . Hij kan ons met zijn mopjes steeds doen lachen. De groep is heel enthousiast en leuk.
- Overal is er een super goede sfeer. We leren veel bij en samen mate de goede humor van Benjamin is dat super. Het is echt de reis van ons leven!

groep 8:

De dino's op de piste zijn heel mooi; We hebben een leuke moni: Davy. De sfeer in de groep zit echt goed. We gaan altijd op een leuke en originele manier de berg af. We leren veel bij en lachen ons soms helemaal kapot. De sfeer in de groep is kei goed. We amuseren ons super goed!