zondag 2 april 2017

2017- Voor de eerste keer op de latten

Eindelijk! Vandaag is de grote dag: voor velen  de eerste ski-ervaring. Met vallen en opstaan werden de eerste technieken aangeleerd. In de namiddag konden zelfs al enkele groepen voor het eerst op de piste. De gevorderden hebben ondertussen al de omgeving goed verkend.

Na het vieruurtje werden we in willekeurige groepjes verdeeld, want er werd door de leerkrachten een quiz georganiseerd. De eindscores lagen dicht bij elkaar. Groep 4 en 7 haalden hetzelfde resultaat. Dus was er nog een schiftingsvraag nodig. De 2 groepjes moesten het totaal van alle leeftijden van de leerkrachten raden. UIteindelijk won groep 7. Zij kregen een geldprijs en een leuk potlood.
Om deze eerste dag feestelijk dag af te sluiten, was er als avondactiviteit 'Het Swingpaleis', Bus 1 en 2 streden voor de eer en gaven het beste van zichzelf. Dansen, zingen en liedjes raden, wat hebben we ons uitgeleefd!
En nu vlug ons bedje in, want morgen staat er alweer heel wat op het programma.
Vandaag laten we skigroep 1 en 2 aan het woord:

groep 1:
In skiën is niet iedereen even goed, maar we moeten nog niet naar de spoed.
Toffe leerlingen en een leuke begeleider zorgen voor de leukste skigroep.

groep 2:
Het was een zeer leuke dag, met vallen en opstaan. Maar iedereen heeft het overleefd ;-)
We hebben voor het eerst op de latten gestaan en dat vroeg wel wat evenwicht. De skibotten waren heel erg strak, waardoor onze voet bijna brak. ;-)
Vele groetjes van de leukste groep: groep 2.


De fotograaf heeft al enkele groepjes gespot op de piste. Je kan de foto's hier bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten